پایین بودن پلاکت خون هنگام زایمان و بعد از زایمان ناشی از چیست؟ ؟

با سلام
من 28 ساله هستم در دوران بارداری دو بار آزمایش خون دادم که هردو بار پلاکت خونم طبیعی بود بار اول 174هزار و بار دوم 158هزار.
در هفته 37 بارداری متوجه حرکت کودکم در داخل شکمم نشدم و وقتی به بیمارستان رفتم بعد از انجام سنوگرافی متوجه شدم که بچه م خفه شده.( البته لازم به ذکر است چون سال 88 مبتلا به آنوریسم مغزی بودم و عمل شده بودم روی دستور پزشک باید حتما سزارین می شدم) بعد از انجام سنوگرافی گفتن باید بچه رو در بیاریم و چون باشد سزارین می شدم ازم آزمایش خون گرفتن بعد مشخص شد که پلاکت خونم به شده پایینه به طوری که روی 21هزار بود و عملم نمی کردن بعد از 24 ساعت بلاخره عمل شدم و بچه رو در آوردن و مشکلی برام پیش نیامد چند روز بعد از عملم دوباره ازم آزمایش گرفتن باز هم پلاکتم به شدت پایین بود چند روز بستریم کردن و چند بار دیگر ازم آزمایش گرفتن تا بلاخره پلاکتم اومده بود رو 127هزار و بعد از آن دوباره ترخیصم کردم حال بعد از حدود یک هفته باز هم آزمایش خون دادم که پلاکتم اومده بود رو 76هزار و دکتر معالجم برام چند آزمایش نوشت و انجام دادم که چند روز دیگر جوابش میاد و بهم گفت اگه باز هم همینطور باشه باید از مغز استخوانم نمونه برداری کنه. لازم به ذکر است به غیر از پلاکتم تمام مقادیر دیگرم نرمال است.. و بعدش هم بهم گفت که تو آزمایشی که بار آخر ازت گرفتم با دست تعداد پلاکت ها رو شمارش کردم متوجه شدم که پلاکت های خونم طوریه که دور هم جمع می شن واسه همینه که دستگاه اونارو پلاکت تشخیص نمیده.... ترو خدا راهنماییم کنین دارم دیوانه میشم چیکار کنم؟

بازدید : 180 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان (انکولوژی) در تهران