در اومدن غده مانند سفت بعد از گذشت 1 هفته روی انگشت بخیه خورده ؟

سلام وقتتون بخیر من درستم با شیشه اثابت داشت و انگشت درستم شیشه چاک داد و و من 1 روز بعد رفتم شب قبلش شیشه ها و در اوردم و شستم دستم صب که رفتم زد عفونی کردن و بخیه زدن اما بعدش الان مثل یه غده سنگ روی انگشتم که بخیه خورده بود و توی آتل بوده در اومده پیش متخصص رفتم گفتن برو فیزیو تراپی رفتم آما هیچ تاثیری نداشت خواستم از شما بپرسم عکس هم گرفتم دکتر گفت نه عفونت نه چیزی تو دستت به نظرتون مشکل چیه و چیکار کنم درست شه آیا ممکنه نیاز به جراحی داشته باشه ؟ ممنون میشم کمکم کنید

بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران