۳۰
۶۸
آقــا

ضعف عمومی و جوش بدن ؟

خانم دکتر سلام. روز بخیر. ممنون از وقتی که در اختیار میگذارید
من 30 ساله و مجرد هستم. چند سال پیش به دلیل جوشهایی که در ناحیه کمر و پشت بدنم و گاها صورت ایجاد میشد، به دکتر های مختلف پوست مراجعه کردم و همگی اتفاق نظر داشتند باید داروی
راکوتان، آکوتان، ایزوتریت هگزا و این مدل دارو ها رو مصرف کنم
من دوره درمان رو شروع کردم اما بعد از طی کردن تقریبا 65 درصد دوره درمان تاثیر دلخواه کسب نشد. علاوه بر این عصبانیت شدید، پرخاشگری، بیحوصله گی و خیلی مشکلات دیگه هم اضافه شد.
از این قضیه تقریبا دو سال میگذره، جوشها هنوز هست گاهی چنان شدت میگیره که حتی خوابیدن به پشت برام سخته و گاهی کمتر میشه. الان حدود دو ماه هست که شدیدا احساس ضعف میکنم، عضلاتم کاملا ضعیف شده و علیرغم اینکه 12 سال هنر آموز کاراته هستم هیچ وقت انرژی لازم رو نداشتم. نزدیک به ده سال، وزن کاملا ثابتی داشتم، اما در طول سه هفته 5 کیلو وزن کم کردم. دایما خسته ام و خواب آلوده . بی حوصله و زود رنج. شب خواب کافی دارم اما روز خسته، وبی اشتها..
هر زمان که از خواب بیدار بشم مثلا 3 صبح یا 6 صبح حتی بعد از وعده های روزانه احساس گرسنگی و ضعف میکنم،تا جایی که خاطرم هست این مشکل رو ار کودکی داشتم.

1 پـاسـخ

بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران