درد در ناحیه بیضه؟

با سلام و درود. مردی 41 ساله هستم متاهل ، ورزشکار. کارمند .از این جهت خدمتتون توضیح دادم که سلامت زندگی و زناشویی دارم. حدود 3 ماه قبل در باشگاه احساس درد از ناحیه بیضه سمت راست پیدا کردم که به واسطه ضربه شدید و برخورد چیزی نبود. بیضه متورم شده و درد به زیر کشاله ران کشیده میشد.اندازه بیضه نامتقارن و از بیضه چپ کمی بزرگتر به نظر میرسید. به پزشک مراجعه و شرح حال دادم بعد از معاینه قرص داکسی سیکلین و سفتراکسین و قرص دیکنوفناک تجویز کرد. و موضوع را حاد ندانست.بعد از دو هفته درد خفیف تر بود مجددا" مراجعه قرص پنتوکسی فیلین و الکارنتین و سیفروفلوکساسین و آمپول بتامتازون تجویز کردند.تا بنده سونوگرافی و آزمایش برای تعیین تشخیص درست دادم. آزمایش اسسپرم هم خوب بود .اما هنوز درد خفیف دارم و بیضه هم بزرگتر از بیضه چپم هست.خواهش میکنم راهنمایی فرمایید.تصویر سونو و آزمایش پیوست میباشد.سپاسگذارم.

3 پـاسـخ

بازدید : 464 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران