۷۰
۵۵
خانــم

تنگی نفس.سرفه های بعضا مکرر.گاهی درد در ناحیه پهلو زیر دنده ها.؟

مدتی مریض ما سرفه های مکرر داره بعد نفس کم میاره از ناحیه پهلو زیر دنده ها ناراحت هستش دو بار به خاطر حاد بودن تنفس شان و سرفه های شدید بستری شدن آخرین بار تشخیص دکتر که ایشان سقز ساکن هستند تشخیص شون آمبولی ریه بودمی خواستم که اگه شما تشخیص صلاح بدونید ایشون رو برای تشخیص بهتر و درمان کامل بیارن خدمت شما سوالم اینه که ایشون رو اگر ما انتقال بدیم به مطب شما مشکلی براشون ایجاد نمیشه؟ چون احساس میکنیم ایشون بهتر نشدن و چون ازمهارت و تخصص شما خیلی شنیدیم خواستیم که برسیم خدمت شما و انشالله به امید خدا ایشون مداوا بشه ممنون میشم اگه پاسخ من رو بدید سپاسگزارم خدانگهدار

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران