مشگل در مجاری منی؟

سلام دکتر چند ماهی است که در اخر ادرارم قطره هایی تقریبا زیادمنی می اید.از گذشته ها خود ارضایی میکردم.وان هم میفرفتم .اما دیگر نرفتم.متوجه شدم که مجاری که منی از شان رد میشه دارای عفونت شده (یعنی اینکه بر اثر خود ارضایی بسیار به دیواره مجاری منی کمی منی چسبیده )رفتم دکتر عمومی قرص ضد افسردگی داد امدن منی بعد ادراردیر به دیر میشد اما بعد از چند وقت همان عفونت چند برابر شد.چیز دیگر اینکه صبح ها اب میخورم از همان مجاری رد میشه و مشخصه که میشوره ان قسمت هارو اما بعد اینکه میشوره دوباره منی میاد .فکر کنم دوقسمت مختلف اند که من با صبح اب خوردن یکیشان (جلوی)مثانه را تمیز کردم .  اما یک قسمت دیگر مانده که با صبح اب خوردن نمیشه منظورم اینه که باید شسته بشه ومیشه اما باز بعدش منی میاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

1 پـاسـخ

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران