احساس تکرر ادرار؟

سلام وقت بخیرمن چند هفته ای هست که احساس درد در بیضه دارم وقتی به پزشک مراجعه کردم بعد از سونوگرافی گفت واریکوسل داری آلان درد، گه گاهی درد دارم ولی مرتباً احساس ادرار دارم خیلی اذیتم آیا این احساس ادارد شدید با واریکوسل ارتباطی دارد ؟ اگه عمل کنم این احساس ادرارم خوب میشه یا ربطی ندارد؟ اگه داروی خاصی در این زمینه هست ممنون میشم بهم بگی . ضمناً آزمایش خون و ادرار هم دادم میگن هیچ مشکلی نداری چه کار کنم .

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران