اختلال تعادل و اختلال در راه رفتن؟

با سلام وعرض ادب
مادرم 63 ساله هستند با سابقه دیابت وفشارخون که حدودا از 4-5 سال پیش دچار اختلال در راه رفتن وتعادل شدند بطوریکه حتما باید موقع راه رفتن عصا داشته باشند یا تکیه گاه داشته باشن،بررسی های اختلال تعادل دوساله انجام شده ولی تمام معاینات درحالت خوابیده خوبه ولی درحالت ایستاده یا موقع بلند شدن یا بالا رفتن از پله ناتوانی شدید است بررسی سیستم وستیبولار با دکتر اصغری انجام شده نرمال بوده
ام ار ای نیز انجام شده نرمال بوده سیستم مخچه ای
نوار عصب عضله هم دوبار انجام شده که مطابق با شرایط مامان هست یعنی کاهش هدایت عصبی بخاطر مختصر تنگی کانال و دیابت ودیسک کمر مشهوده
، ولی از شما تقاضا دارم راهنمایی بفرمایین نجاتمًون بدین اقدام بعدی چیست؟پیش ارتوپد هم رفتیم ولی شما رو معرفی کردند گفتند سیستم حرکتی رو بیشتر بررسی کنین

بازدید : 479 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی) در تهران