بهم فشاردادن دندون ها درخواب وبیداری؟

باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت شماپزشک مجرب.خانوم دکتربنده 23سالمه.قبلایه دوره ای افسردگی شدیدداشتم.که همزمان استرس واظطراب زیادی داشتم.که درحدی بود که به معده ومثانه ی من آسیب همیشگی زد که من همیشه برگشت اسیده معده به مری و مثانه ی عصبی گرفتم...حالامدتیه که من شباتو خواب وروزها توی بیداری دندونامو ناخداگاه محکم بهم فشارمیدم.میخواستم اگه ممکنه کمکم کنیدکه چیکاربایدکنم.لازم به ذکر که من نه اعتیاد به چیزی دارم نه مشکل خاصی توی زندگیم.وشدیدا هم ورزش میکنم.ومدرک تحصیلیمم کارشناسی تربیت بدنی هسش.باتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام. از مشکلاتي که درگيرش هستيد متاسف شدم من بعيد ميدانم که به مثانه و معده شما اسيب هميشگي خورده باشد اما علايمي که ذکر ميکنيد نشانه و ماحصل مشکل اعصاب وروان درمان نشده شماست. درمان بايد به مدت دستکم يکسال زير نظر متخصص اعصاب وروان دنبال شود تا رفلاکس معده و مشکلات ادراري و دندان قروچه حل شود. بيماريهاي اعصاب وروان حاصل اشکالاتي در عملکرد بخشهاي مختلف مغز هستند و خودبخود خوب نميشوند بلکه بدون درمان تخصصي و دقيق در گذر زمان اغلب بدتر ميشوند . مغز عضو بسيار مهمي است و بيماريهايش بقيه بخشهاي بدن را هم لطمه ميزند. اين بيماريها حاصل تلقين ناشکري و.. نيستند و مانند هر عضو ديگر مغز هم بيمار ميشود. مشکلات گوارشي قلب و عروق و تنفسي ادراري و.. تنها بخشي از ليست طولاني عوارض بيماريهاي اعصاب وروان درمان نشده هستند. اشکالات ارتباط با اطرافيان مشکلات حافظه کاهش لذت از زندگي مشکلات کيفيت خواب و مدت خواب نيز از عوارض ديگر هستند. لذا حتمن و در اسرع وقت ويزيت تلفني يا حضوري متخصص اعصاب وروان لازم داريد تا با ويزيت تخصصي بيماري شما بطور دقيق مشخص شود و به موقع درمان شويد. ورزش خوب است. اعتياد نداشتن و سبک زندگي سالم عاليست اما جاي درمان را نميگيرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 167 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران