۵۰
۹۳
خانــم

فشار خون استرسی. تشخیص 8 سال قبل. اقای دکتر علی مراد رحمانی فر پانیک. باسلا؟

باسلام ارادت حدود هشت سال قبل تشخیص همکاران شما پانیک بوده. و خوش بختانه خوب خوب شدم. کم کم. دارو را قعط کردم که اخرین داروم. کلو پازوم 10. بود حدود دوماه هست قعط کردم. ده روز میشه فشارم. بالا پایین. میشه. بیمارستان شریعتی. مراجعه کردم پیشنهاد دکتر قلب شد ارجاع به انجیو گرافی جناب دکتر قدسی. انجیوم کردند رگ ها فرمودند باز هست قلضط خون کمی دارید بعد ترخیص شب دوم فشارم. 19/5. شد ارجاع دادن خدمت شما. که قلب مشکلی ندارد فشار استرسی هست اینکه در خدمت شمایم. داروی. مصرفی. والزودکذ160/12/5. صبح یکی شب یکی. سرترالین 50. صبح یگ عدد. ا اس ا شب یگ عدد متو پرو لول 47/5. نصف صبح نصف شب.

1 پـاسـخ

بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران