بیماری اوتیسم ؟

با سلام وعرض ادب خواستم درخصوص کودکان مبتلا به اوتیسم چگونه می توان صد درصد اطمینان از وجود بیماری پیدا کرد
فرزندم مشخصات زیر را دارد
کم توجه ، ابریزش از دهان در برخی مواقع ، وقتی صداش میکنیم حتی چندین بار باز پاسخ نمی دهد یا بعداز چندر بار نگاه میکند ، کلمات دو بخشی را سخت یا کم ادا میکند ، دوسال و چهار ماهه هست ، به پنکه ساقفی بسیار علاقه داره ، وقتی ذوق میکنه یا چیزی خوشش میاد خودش را میفشارد ، موقع خداحافظی دست تکان نمیدهد ولی به هم سن سالان علاقه مند و باهاشون بازی میکنه حتی اونها رادراغوش میگیرد به پدر و مادر و خاله و عمه و... علاقه نشان میده و دوستشون داره ،
به اموزش خیلی کم توجه میکنه، بسیار پر جنب و جوش است هنوز شیر مادر میخوره و بسیار وابسته است به نظر میرسه قسمت ملاج سر صد درصد سفت نشده یک موسیقی یا تکه هایی از یک فیلم مخصوصا با موبایل رو بارها دوست داره ببینه و لذت میبره البته سعی کردیم با اسباب بازی سرگرمش کنیم و موبایل را دراختیارش نگذاریم موسیقی تصویری را زیاد دوست داره
خواستم بدانم الان تکلیف ما چیه برای بهبود این وضعیت چه باید کرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان

2 پـاسـخ

بازدید : 146 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک اطفال و کودکان در تهران