۶۰
۷۰
خانــم

درد قوزک داخلی پا بعلت صافی کف پا؟

مدت چندماه است که قوزک داخلی پای راستم بعلت صافی کف پا درد زیادی دارد ونمیتوانم پیاده روی کنم یا مدتی سرپا بایستم البته پای چپم هم مشکل دارد ولی پای راستم بیشتر است...آیا درمانی هست که دردم راکاهش دهد؟ مثل تزریق کورتون یا پی آر پی...ممنونم

1 پـاسـخ

  • با سلام و وقت به خير در کساني که مبتلا به کف پاي راست هستند سمت خارج مچ پا و پاشنه به علت تخت فشار بودن و سمت داخل مچ پا به علت تحت کشش بودن ممکن است دچار درد شود. در مراحل اول ، و مشروط براينکه کفي پاي صاف زماني که ايستاده آيد مشهود است و در حالت غير ايستاده کف پا قوس مناسب خود را دارد، درمان به صورت کفش و صندل مخصوص کف پاي صاف در خارج و داخل منزل است به همراه دوره اي درمان دارويي خوراکي ضد التهاب مثل ناپروکسن يا ملوکسيکام و يا مشابه. در موارد عدم پاسخ به اين درمان يا و يا موارد شديد و پيشرفته ممکن است نياز به جراحي داشته باشد. لذا نياز به معاينه و اقدامات تصويربرداري مي‌باشد. با تشکر

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران