۳
۱۵
خانــم

مصرف قرص؟

سلام خسته نباشید، ببخشید خانم دکتر پسر من 3 دارد، یکی از دوستان سل گرفته ما هم چون در ارتباط بودیم ازمایش دادیم حالا تست پسرم سل نهفته مثبت شده، حالا دکتر میگه بایه بچه های زیر شش سال که باهاش ارتباط داشتن دارو بخورن، حالا ما قراره بریم کربلا اگر یه هفته دارو رو دیر بدم بهش اشکالی داره، یا باید زود تر بدم بهش ممنون میشم اگر جوابم ذو بدین خیلی استرس دارم، و دکتر گفت ممکنه این مثبت بودن مال واکسن باشه که در نوزادی زده ولی برای اطمینان باید تا 9 ماه قرص بخوره، حالا من میگم نکنه تو راه اذیت بشه، بر گردم از کربلا بهش بدم، میگم مشکلی نداره

1 پـاسـخ

  • با سلام در ابتدا بايد ذکر کنم که بهتر است اين پرسش را از متخصص کودکتان بپرسيد. اما از آنجايي که من در بسياري از موارد شاهد بيماري‌هاي عفوني شديد در خانواده‌ها پس از چنين رويدادهايي که امکان دوري از ديگران به دليل ازدحام بيش از حد نيست بوده‌ام لذا توصيه اکيد مي‌کنم که خودتان و فرزندتان به اين سفر نرويد. هم از انتقال اين بيماري به ديگران اجتناب کنيد و هم از درگير شدن خود و فرزندتان به بيماريهاي عفوني ديگر که مي‌تواند شرايط بيماري را پيچيده‌تر کند جلوگيري کنيد. به خاطر داشته باشيد که بزرگداشت خاطره شجاعت و فداکاري امام حسين (ع) و يارانش صرفاً مستلزم شرکت در اينگونه مراسم نيست و دلهاي همه ما مي‌تواند جايگاه واقعي اين درس تاريخي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و مراقبت‌هاي ويژه در تهران