استراغ شدیدضعف بی حالی .؟

جناب دکتراکثرامواقع صبحادجاراستراغ شدیدزردرنگ میشوم .حتی اکثرمواقع غذای که میخورم بالامیارم .ودچارورم شکم دردشکم میشوم .مشکل اصلی من چیه ازمایش سنوگرافی دادم میگن هیچ مشکلی ندارم ازصفراکبدیاتخال حتی سنگم ندارم .ولی هرروزم لاغرترمیشوم .رنگ صورتم سیاه میشود.دهانمم دجاربویی بدی شده .مشکل اصلی من چیه .چی دستوریامشاوره میفرمایی

1 پـاسـخ

  • با سلام
    استفراغ هميشه علامت مهمي است معمولا علامت بيماري دستگاه گوارش فوقاني است نياز به بررسي بيشتري داريد. به پزشک مراجعه کنيد اگر مي توانيد تشريف بياوريد من در خدمتم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 216 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران