مشكلات شدیدروحى وروانى برادرم لطفا براى حل مشكل راهنمائى ام كنیدآقاى دكتر .؟

باسلام وخسته نباشید .پیرو سوال قبلی بنده مبنی صانحه تصادفی كه برای برادر بنده باموتور پیش آمده بود كه بعضی اوقات میره بیرون مثلا از صندوق صدقة پول برمیداره یااز مغازه ای یك عدد مثلا كلوچه برمیداره شما گفتیدكه نیازاست بدونیدچه داروئی مصرف میكنه نام داروهاش .كارمامازپین 200 valproate soduom. هست خواهش میكنم اگرامكان داره یك راهنمایی بكنید دست شمادردنكنه .

1 پـاسـخ

بازدید : 127 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران