سلام خسته نباشید تقریبا شش روز پیش خوردم زمین و مچ پام آسیب دید همون روز اول عکس گرفتم دکتر گفت چیزی نشده اما بااین حال پام خیلی ورم کرده و کبود شده اما مچ پامو میتونم حرکت بدم فقط وقتی سرپا بلند میشم اطراف مچ پام میسوزه ؟

تاوقتی درازکشیده ام یا راه میرم باعصا درد و سوزش چندانی نداره اما به محض اینه بلند میشم سرپا احساس میکنم خون که میرسه به پام خیلی میسوزه اطراف مچ پام اما وقتی بعد چند ثانیه که راه میرم بهتر میشه حتی بدون عصا هم راه میرم میشه کمکم کنید بگین مشکل چیه؟؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 168 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتز و پروتز (ارتوپدي فني) در تهران