سلام در خصوص دیورتی کلیت و افتادگی مخاط ؟

جناب دکتر ،خانم بنده دارای درد شکم شدید و حالت استفراق و تب شده بود که به بیمارستان شهررم بردم و جراح بعد از معاینه وسوناگرافی و سی تی اسکن 16 اسلاید و مشورت با دکتر داخلی زنان و زایمان اعلام کردن دیورتی کلیت و اندومینوز ( کیست داخل رحیم که به داخل لگن هم سرایت کرده )داشته که دیورتی ابسه اش ترکید و بعد از یک هفته مرخص شد دوباره 4 روز بعد درد شروع شد که به فوق تخصص کولورکتال شهرم مراجعه کردم تشخیص داده که دیورتی کلیت و افتادگی مخاط دارد و دوباره بستری شد که عفونت ها خشک شود تا کولوسکوپی توسط دکتر گوارش انجام گیرد امروز بعد از 5 روز حال عمومی اش بهتر شد تا 30 شهریور کولوسکوپی انجام دهد و بعد جراحی لطفا بنده را در این خصوص راهنمایی بفرمایید تا مشکل همسرم رفع گردد اگر نیاز باشد حضوری خدمت برسیم

1 پـاسـخ

بازدید : 111 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) و لاپاروسکوپي پيشرفته در تهران