وجود سرفه به دنبال بهبودی از کرونا؟

با سلام واحترام
درتاریخ 24 خرداد با علائم بدن درد و تب بیماری ام شروع شده و سی تی اسکن 4 تیر نشان دهنده درگیری ریه بوده است . پزشک عفونی با تشخیص کرونا داروی هیدورکسی کلروکین تجویز نمودند که مصرف نموده واز تاریخ 12 تیر تقریبا هیچ علایمی ندارم به جز کیپ شدن گوشهام و جدیدا سرفه خشک به خصوص در هنگام استراحت دارم و کیپ شدن متناوب گوشهام که به صورت کم باعث اختلال در شنوایی من می شودخروج چرک از گوش یا درد ندارم . گاهی وزوز گوش دارم
درتاریخ 17 تیر pcr من مثبت شد
ودرتاریخ 20 تیر سرولوژی igm=10 , igg=3 شد.
به نظر شما آیا هنوز به این بیماری مبتلا هستم و نیاز به اقدام دارویی خاصی دارم
به جز هیدروکسی کلرکین، داروی جوشان ان استیل هم مصرف کردم

بازدید : 110 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني و گرمسيري در تهران