۳۸
۶۸
خانــم

درد معده - باد گلو - درد پشت کتف؟

سلام جناب دکتر
روزتون بخیر
من مریض خود شما هستم
سال 1400 برج 7 آندوسکوپی خوده شما انجام دادین که ورم معده و هلیکوباکتر داشتم با کمی زخم معده که دارو دادین بهتر شدم و داروهامو ادامه دادم تا اینکه برج 7 1401 هم کدکنوسکوپی انجام دادین که چیز خاصی نبود
بعدا" هم به خاطر درد معده مراجعه کروم که دارو برام نوشتین پنتو پرازول ناشتا میخورم
فاموتیدین بعد شام
کلیدینیوم سی ساعت 12 شب بعضی موقه ها هم موقعی که درد دارم
با شربت آلومینیوم موقع نفخ و درد
حالا چند روزه که همش باد گلو نیاد سراغم پشت سر هم به سختی با راا رفتن زیاد میتونم دفعش کنم درد معدمم زده به پشتم بطوریکه زیر کتفم انگاری زخم شده
ازتون میخوام راهنماییم کنید چه دارویی بخورم که درد کتفم و باد گلویی که تن میاد سراغم و دفع نمیشه رو برطرف کنه و چه رژیمی داشته باشم
ممنون از لطفتون

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران