۴۳
۶۵
خانــم

در مورد عکس ریه نظر بدید لطفا؟

خانم یا اقای دکتر سلام
من با درد شدید در زیر قفسه سینه و پشت دنده هام به دکتر مراجعه کردم
سردرد شدید هم به دل دردم اضافه میشه توی سی روز تقریبا 6کیلو‌کاهش وزن داشتم تب و لرزو استفراغ هم دارم وهیچی نمیتونم بخورم ازمایش اج ای وی وهپاتیت هم دادم ومنفی بوده
عکس ریه گرفتم گفتن به پزشک متخصص نشون بدید میشه راهنمایی بفرمایید

1 پـاسـخ

  • با سلام
    نشان دادن عکس به پزشک متخصص به معناي اين نيست که صرفاً عکس بيمار ديده شود. همه انواع آزمايش و عکس در کنار معاينه و شرح حال بيمار معنا پيدا مي‌کند. بهتر است حضورا به پزشک متخصص ريه مراجعه نماييد. اسامي پزشکان فوق تخصص در بسياري از نقاط کشور به همراه آدرس و تلفن در قسمت "همکاران من" در سايت زير وجود دارد.
    www.drnafas.com

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران