۴۶
۷۱
خانــم

درمان جای زگیلی که فریزشده؟

سلام.وقت شما بخیر...من چند سال پیش روی ساق دستم یه زگیل داشتم به قطر حدودا 3 یا4 میلی متر ...متاسفانه چون ازریشه درش نیوورده بودن

دوباره بعد از یه مدت به جای یه زگیل حدود 6یا 7 تا نزدیک هم ولی ریز تر از اولی رشد کرد این بار دکتر برام فریزشون کردن ..
تا مدتی فقط جای سوختگی فریز مونده بود ولی بازم زگیل ها رشد کردن وباز بیشتر وریزتر...حالا که به متخصص پوست مراجعه کردم ایشون شما رو معرفی کردن گفتن شاید با جراحی پلاستیک بشه کاری کرد

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پلاستيک و زيبايي در تهران