ناتوانی جنسی ؟

سلام
من احساس میکنم که نعوظ خوبی ندارم و این مسئله من رو اذیت میکنه . ممنون میشم راهنمایی کنید.

1 پـاسـخ

  • با سلام و عرض ادب خدمت شما بيمار محترم
    نگران نباشيد . اختلال در نعوظ يک عارضه شايع بين آقايون هست و علل مختلفي ميتونه داشته باشه که يکي از اونها وزن زياد و زياد بودن قوس کمري هست که موجب ميشه فشار داخل لگن افزايش پيدا کنه و عضلات کف لگن ضعيف بشن و ثانويه به اين موضوع هم ميزان نعوظ کاهش پيدا کنه و هم قدرت انزال کاهش پيدا کنه.
    فيزيوتراپي عضلات کف لگن در اين باره خيلي ميتونه کمک کننده باشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 146 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران