سلام سوال من درباره اعصابمه كه مدتیه ریخته بهم وبا كوچكترین حرفی دعوا میكنم وبعدش تمام بدنم به لرزه میوفته؟

سلام دكتر اول از همه یه وقت میخوام كه حضوری خدمت برسم بابت مشكل
من مدتیه كه دنبال خودكشیم نمیدونم چرا ولی دوست ندارم زنده بمونم
اعصاب درستی ندارم كارم رانندگی با كوچكترین حرفی دعوا میكنم وبعدش بدتم تا دقایقی میلرزه وتعادل ندارم ادمی بودم كه خیلی شوخ بود اما الان نیستم با خانمم مشكل داشتم ودارم كم محلیای خانمم بدترم كرده تو این چند ماه اخیر دستهام پشت فرمون لرزش پیدا كرده
یه چیزای دیگه هست كه نمیشه اینجا گفت

1 پـاسـخ

بازدید : 116 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران