عفونت پلک؟

سلام روزتون بخیر . من سه روزه که پلک پایین چشمم ورم کرده . اولش شبیه یه جوش روی پلکم بود یواش یواش عفونت سفید ازش میزد بیرون الان ورم کرده . چکار باید بکنم

1 پـاسـخ

  • باسلام
    شالازيون هست نوعي عفونت در پلک از حوله ي گرم روچشمتون استفاده کنين حتما روزي چندين بار هر دفعه 15دقيقه
    از قطره ي چشمي کلوبيوتيک چشمي با پماد اريتروليدين چشمي هر سه ساعت يک قطره و سپس پماد داخل چشم پرشود و بعد از آن يا حوله گرم يا کيسه فريز پر از آب گرم کنين و روي چشمتون بزارين تا يک هفته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 265 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران