2ماه
6کیلو
آقــا

درمورد نفخ شکم زیاد؟

سلام نوزادی دو ماهه دارم شیر خشک میخوره نفخ روده زیادی داره هر چی هم میخوره بالا میاره داروی کولیک، دایمیتیکون، گرایپ میکسچر، استفاده کردیم خیلی دکتر بردیم با شیر خشک یبوست میگیره تو رو خدا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام اگر استفراغ زيادي داره احتمالا ريفلاکس در زمينه الرژي به پروتيين شير گاو داره وزن گيري نوزاد هم خيلي مهمه بهتره به متخصص کودکان يا فوق تخصص گوارش کودکان مذاجعه کنيد تا بررسي لازم‌انجام بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 132 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران