مشاوره زندگی و خیانت همسر؟

سلام خسته نباشید من 28سالمه ده سال ازدواج کردم شوهرم همیشه بهم خیانت میکنه خیلی عذاب میکشم با وجود دوتا بچه نمیتونم ترکش کنم وراستشو بخاین دوستشم دارم ولی متاسفانه اون منو دوستنداره و هرروز بایکی هست افسرده شدم احساس میکنم از زندگی کردن دارم سیر میشم لطفا راهنماییم کنین

1 پـاسـخ

  • سلام پيام شما که حاکي از ناراحتي عميق شما ناشي از پيمان شکني همسر است قابل درک است. البته عهد شکني و خيانت دلايل مختلفي باشد ليکن بطور کلي وجود برخي اختلالات رواني ، همنشيني هاي نامناسب، عزت نفس پايين، اضطراب و گره هاي رواني حل نشده، شکست هاي عاطفي، محيط کار مختلط و روابط ناسالم در آن، تاثيرات منفي شبکه ها و کانال هاي مجازي، دوران کودکي پر تنش و دلايل مختلف ديگر مي تواند عامل اين ناهنجاري باشد. با اين وجود چنانچه محيط منزل، فضايي گرم و پذيرنده براي شوهرتان باشد و روابط درون خانوادگي شما تنظيم شود و صميمت واقعي ايجاد گردد، امکان اصلاح رفتار در وي وجود دارد. پيشنهاد مي کنم با يک مشاور خانواده ملاقات داشته باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 83 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره و راهنمايي در تهران