۶۰
۸۰
آقــا

سیروز کبدی؟

سلام و خسته نباشید
مردی 60 ساله هستم که طی جنگ تحمیلی دچار هپاتیتcشدم و در سال 89 متوجه شدم و دارای سیروز کبدی شدم و به شیراز رفتم برای پیوند اما پیشنهاد نکردند ‌. من در سال 95 داروی ویروسی را به مدت شش ماه استفاده کردم و پس از 6 ماه pcr گرفتم و جواب آزمایش منفی شد.
الان دارای دو واریس معده هستم و پلاکت و گلبول سفید من در حال افزایش است نسبت به سال 95ولی مدارک قبلیمو گم کردم این مدارک جدید را برای شما ارسال میکنم الان با این وضع من باید دوباره درمان ویروسی شروع کنم تا سیروز من بهتر بشه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 162 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران