لمه بینی در اوایل و اواخر پریود؟

سلام خانم دکتر عزیز،
وقت شما به خیر باشه

از 5 روز طول پریود
فقط یک روز و نیم تا دو یا روز خونریزی خفیف دارم. بقیه همش لکه بینی هست و یک یا دو پد بیشتر نیاز مصرف نمیشه.

از قبل هم لکه بینی بوده ولی چند روز وسط خونریزی ایجاد میشده.

آزمایشاتم همه نورمال بودن (خون، ادرار، سونوگرافی)

سیکل هام معمولاً 3 چهار یا با یک هفته جلو افتادن، ایجاد میشن.
ممکنه دلیل خاصی مطرح نباشه؟
یا صرفاً از کمخونی و کمبود ذخیره ی آهن باشه؟
چون آزمایش خون
هموگلوبین 12.1 و فریتین 7.7 رو نشون داد.
و کمبود خفیف ویتامین دی

البته یک بار در سونوگرافی احتمال وجود کیست هموراژیک یا اندومتریوما داده شد
ولی ماه بعد روز دوم پریود که دوباره انجام دادم در سونوگرافی دیده نشدن این موارد و گفتن برطرف شده.
ممکنه دوباره عود کنه؟

علائم سندروم پیش اومده قاعدگی رو دارم.
البته مشکل آی بی اس و رفلاکس مزمن هم دارم. و در حدود ده روز قبل از پریود نفخ خیلی شدید، گاهی سرگیجه،تورم، سنگینی و پری شکم، یبوست بیشتر و گاهی اسهال متناوب
ولی درد شدید شکم و لگن اصلاً ندارم.
ممکنه از شاخص توده ی بدنی کم باشه؟ یا از رژیم تقریباً وگان؟

علت خونریزی کم چی هست؟ و نیاز به بررسی داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏 🌸

1 پـاسـخ

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران