زگیل تناسلی؟

یک تبخال یا زگیل روی آلت تناسلی در اومده دکتر راه حل. خیلی ناراحتم. ...

1 پـاسـخ

  • سلام بله با توجه به شکل ضايعه زگيل تناسلي مطرح هست. گيل تناسلي يک بيماري جنسي و عفونت منتقله از راه جنسي است. عامل آن نوعي ويروس به اسم ويروس پاپيلوماي انساني مي باشد. ويروس پاپيلوما (HPV) شايع ترين عفونت منتقله ي جنسي (STIs) هست . اين بيماري باعث مي شود مردان و زناني که رابطه جنسي حفاظت نشده دارند، دچار عوارض ويروس از جمله زگيل تناسلي شوند . بهتري روش درمان زگيل تناسلي فريز (کرايوتراپي يا سرما درماني ) است. زگيل تناسلي يک عفونت شايع مقاربتي است. آنها مي توانند در ناحيه تناسلي ، در ناحيه تناسلي يا در کانال مقعد ظاهر شوند. در زنان ، زگيل تناسلي نيز مي تواند در داخل واژن رشد کند شايعترين تيپ‌هاي ويروس تيپ 6 و 11 بوده و تيپ‌هاي 35 و 33 و 31 و 18 و 16 مرتبط با سرطان دهانه رحم در بانوان مي‌باشند . به علت احجتمال ابتلا در همسر شما بايد ايشان هم بررسي شود و با توجه به احتمال ايجاد سرطان بايد هر چه زودتر براي درمان مراجعه کنيد. روش درمان بسيار مهم است؛ براي درمان زگيل روش هاي مختلفي پيشنهاد مي شود، از جمله ليزر ، سوزاندن و عمل جراحي . ولي همه اين روش ها ممکن است موجب پخش شدن ويروس به نقاط و وسايل ديگر شود پس بهترين روش درمان زگيل تناسلي کرايوتراپي ( فريز يا سرما درماني ) هست . وقتي زگيل با روش کرايو (فريز) درمان شود ، کل ناحيه مبتلا به عامل زگيل، فريز شده و قبل پخش شدن ويروسها نابود و از پخش شدن آن جلوگيري مي شود .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فوق تخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران