۲۲
۵۷
خانــم

بعضی اوقات بعد از رابطه جنسی یک لک صورتی خیلی خیلی کمرنگ میبینم ؟

سلام وقتتون بخیر.من بعضی اوقات بعد از سکس یک لک صورتی خیلی کمرنگ انقدر کمرنگه که فقط متوجه میشمم رنگ سفید دستمالی که گذاشتم فقط تغییر کرده و اکثرا اینجور مواقع هنگام سکس هم درد خیلی کمی دارم.اصولا این اتفاق توی رابطه های چند روز قبل از پریودیم یا روز های تخمک گذاریم این اتفاق میوفته.
دو ماهی هست دچار قارچ شدم و یک بار درمان کردم اما مجددا کامل برگشته و دوباره دارم پماد و قرص مصرف میکنم .
توی رابطه های اخیرم پارتنرم بهت گفت موقع رابطه یک بویی مثل ماهی مرده ازم خارج میشده .میخوام ببینم این ها به هم ربط دارن؟و علت هاشون چیه؟
خیلی ممنون

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران