۶۵
۷۵
خانــم

مادرم ۵ ساله درگیر سرطان هست و رحم هیسترکتومی شده متاستاز شده و کبد رو درگیر کرده؟

با سلام و وقت بخیر

مادرم به مدت 5 سال هس درگیر بیماری سرطان هس و در سوگرافی اخیری که انجام داده شده تصویر چندmass سالید هیپواکو با حداکثر قطر 27 میلیمتر در هر دو لوب کبد رویت شد(متاستاز) اکوپترن کبد هموژن افزایش یافته است
رحم بعلت هیسترکتومی و کیست و یا ضایعه ای دیده نشده است
حدود 500 سی سی مایع در شکم و لگن لابلای قوس های روده ای mass نکروتیک با ابعاد132×89×131 میلیمتر و حجم 805 سی سی در قدام ائورت در سطح بالاتر از ناف رویت شد خواهشمندم از خانم دکتر در این خصوص راهنمایی کنند😔😔

1 پـاسـخ

بازدید : 166 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در تهران