۱۳
۴۵
خانــم

شب ادراری نوجوان؟

سلام آقای دکتر دختر سیزده ساله دارم که از بچگی خیلی لج باز بود و پیش فعال ظاهر آرام داره که حتا تومدرسه شده کمک مشاوره مدرسه ولی از این طرف تو خانه شب ادراری داره البته یه هفته نداره میبینی بعد یه هفته باز جاشو خیس کرد میگه از همه چی بدم میاد از درس بدم میاد شده در روز چندین بار باهاش حرف زدم یک روز خوب باز دوباره برمیگرده به حال اولش خیلی استرس داره نا امید هست از همه چی زود خسته تو رو خدا بگید با دارو رفع میشه؟ هم نگران خودشم هم من دیگه خسته شدم عصبی .....

1 پـاسـخ

  • سلام , وقت شما به خير لازمه که فرزندتون از نظر فردي,خانوادگي,تحصيلي و ... مورد ارزيابي جامع قرار بگيره و اگه اقدام آزمايشگاهي خاصي لازم باشه انجام بشه تا بر اساس اون درمان دارويي و رفتاري مناسب در زمينه شب ادراري و ساير اختلالات احتمالي برنامه ريزي و اجرا بشه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران