اگزمای مشکوک به قارچ؟

خانم دکتر سلام، ببخشید ما ساکن ماهشهر هستیم و اینجا دکتر متخصص پوست زن وجود نداره به خاطر همین مزاحم شما شدم، من 31 ساله هستم، یه دختر 14 ماهه دارم که خودم بهش شیر میدم، حدود 4-5 ماه است که روی سینه سمت چپم یه لکه هایی پیدا شده و قبلا خیلی خارش داشت، الان خارشش کم شده ولی در عمقش هنوز خارش داره و رنگش تیره شده و سطحش زبر شده، میخواستم ببینم اینا چیه و باید چکارش کنم؟ عکساشو براتون میفرستم، لطفا راهنماییم کنید، خانم دکتر خواهشا اگه کاری باید انجام دهم بهم بگید چون ما تو شهرمون پزشک زن نداریم و من هم پیش پزشک مرد نمیرم، متشکرم.🌺🌺🌺
اگه محبت کنید و جوابشو به ایمیلم بفرستید لطف بزرگی در حقم کرده اید. sh.rhi6607@gmail.com

بازدید : 699 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران