خراب شدن شربت آموکسی کلاو؟

سلام وقت بخیر
شربت آموکسی کلاوم تقریبا سه روز پیش حدود 4 ساعت بیرون موندش و من نمیدونستم که بیرون بمونه خراب میشه و امروز متوجه شدم که رنگش عوض شده و خراب شده و من سه روز برای نوزاد 10 ماهم مصرف کردم
میخاستم بپرسم که من باید دوباره شربت رو بگیرم و مجددا 7 روز مصرف کنم یا اینکه اون سه روز رو هم که مصرف کردم حساب کنم و ادامشو از شربت جدید بدم ؟؟؟؟
یعنی از شربت جدید 4 روز بدم و اون سه روز رو هم حساب کنم یا اینکه دوباره شروع کنم 7 روز بدم
چون دکترش گفتش که 7 روز باید بدم برای درمان کامل

1 پـاسـخ

بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران