۲۳
آقــا

درمان افسردگی؟

سلام خانم دکتر خسته نباشید،دختر دایی من 4سال با یک پسری بودن و قصد ازدواج داشتن خیلی وقته از هم جدا شدن الان ولی دختردایی بنده همش به فکر اون پسره خواب که اصلا نداره صبح تا شب به اون فکر میکنه چندین بار از هم جدا شدن و برگشتن ولی اینبار دیگه اونجور نیست خیلی حالش بده نمیتونه فراموشش کنه میگه خسته شده داره دق میکنه میتونین کمکش کنید لطفا

1 پـاسـخ

بازدید : 18 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس، نوروتراپي، نوروفيدبک، لورتا نوروفيدبک و روان درماني در تهران