آلرژی و حساسیت ریه؟

سلام، وقت بخیر
حدود دو ماه پیش به متخصص ریه مراجعه کردم به علت کمی درد و سوزش در پشت ریه هام.
دکتر نوار ریه گرفتند، تشخیص حساسیت ریه دادند. چند دارو دادند شامل مونته کاست 10- شربت سیموسپان و اسپری پالمیکورت. یک ماه مصرف کردم، خوب شدم ولی با وضعیت ایجاد شده کرونا چند روزی وایتکس استفاده کردم حالا دوباره پشت کتف هام حالت خارش و سوزش و گاهی تیرکشیدن دارد. خارش گلو و گوش هم دارم، در وضع کنونی نمیتوانم به دکتر مراجعه کنم و دسترسی ندارم.
لطفا راهنمایی کنید این دارو ها را تکرار کنم یا نه؟

بازدید : 276 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران