مشکل تخلیه ادرار؟

بنده اسفند ماه 99دچار پارگی دیسک شدم و تنگی نخاع نیز داشتم و بعلت عدم تشخیص صحیح دکتر در شهرستان که گفتند اسپانس عضلانی از ناحیه دو پا فلج و حس ادرار و مدفوع را از دست دادم که نهایتا بصورت اورژانسی به تهران اومدم و عمل کردم و مدت یک ماه از سند استفاده کردم.در حال حاضر بهبود زیادی پیدا کردم ولی حس ادرار و مدفوع هنوز مشکل شدید دارن بطوریکه جهت تخلیه ادرار هر بار حدود 20دقیقه با فشار یواش یواش ادرارمو خالی میکنم و این موضوع اذیتم می‌کنه در ضمن از لحاظ نعوظ آسیب شدید دیدم و الان که حدود 15ماه از جراحیم میگذره هنوز حسم رو بدست نیاوردم به تازگی نوار تست عصب مثانه دادم و جوابشو فعلا نگرفتم لطفت راهنمایی بفرمایید با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فوق تخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران