تخلیه ناقص وبی اختیاری ادرار؟

سلام وقتتون بخیر.منهروقت ادرارم رانگه میدارم وهف هش ساعت انراتخلیه نمی کنم بعدازآن روان نیست وقطره قطره خارج میشه وحدودا نیم ساعت توی دستشویی میمونم امادرحالت عادی هم که سریع دستشویی میرم احساس میکنم کامل تخلیه نمیشه ونیمساعت توی دستشویی مینونم وچهار بنج بارادراربا حجم نسبتاکم میکنم وبعدازتطهیرخودحین بلندشدن احساس میکنم ادرارم میریزه ویک دودیقه بعدهم همین طوراست وادرارم درحدیک یادوقطره میریزه وگاهی اوقات یهویی ادرارم میادوبی اختیاریک قطره خارج میشه بعضی وقتا احساس
می کنم مثانم
برازادراره واین احساس بعدازحدودانیم ساعت ازبین میره این را هم بگویم که موقع استرس هم یکم ادرارم میریزه خواهشا بفرماییدعلت چیست ودرمان دارویی
ان چیست چون واقعاشرایط ویزیت حضوری راندارم وخیلی اذیت میشم برای بجاآوردن نماز هام خیلی دردسرمی کشم ودرروزچندبارلباساموعوض می کنم وهمیشه احساس گناه وعذاب وجدان دارم چون همه جارانجس کرده ام وخانواده ام آنجاهانمازمیخوانندخواهشاراهنمایی کنیدنمی توتنم حضوری خدمت برسم

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران