۵۷
۸۵
خانــم

حالت افسردگی ،بیحالی وخستگی ، بی حوصله گی و همیشه تو خونه هستم واصلا حوصله جایی رفتن یاکسی اومدن ب منزلم راندارم .حتی حوصله کارهای روزمره را ندارم ؟

باسلام ... خواهش میکنم شماره کارت بدین تا ویزیت را واریزکنم و اقای دکتر نسخه برام تجویز کنن . واقعا حوصله ای ک یه تلفن جواب بدم را ندارم . خیلی خسته ام .
کدملی 6199124065
خواهش میکنم اگ ممکنه تلفنی بااقای دکتر صحبت کنم .یا موارد را ب اطلاع ایشان برسانید تا دارو تجویز کنن . با داروهای خواب میخوابم مثل کلونازپام یا امی تریپ .اگ قرص خواب نخورم اصلا شب تاصبح خوابم نمیبره . حتمابایستی قرص خواب بخورم .حالت تهوع وضعف و بیحالی شدیدی دارم .ممنون از لطفتون

بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران