دلیل این همه خسته و عصبی و بی حوصله؟

سلام
دختر یم 19ساله، از کوچکترین صدای های دورم مثل غذا خوردن اطرافیان، بلند صحبت کردن و تلفنی صحبت کردن های طولانی، رد شدن حرف هام و.. خیلی زود مرا عصبانی میکند، از لحاظ روحی و روانی خیلی خیلی ضعیف شدم
کتاب های روانشناسی میخونم، پادکست گوش میکنم، مدیتیشن میکنم، موسیقی گوش میدم ولی هیچ کدوم چاره ساز نیستند
شدیدا زود خسته میشم، حوصله هیچیو و هیچ کس و هیچ جایی رو ندارم، کمی روم فشار باشه خیلی تند حرف میزنم، کسی درکم نمیکنه و واقعا تحمل این شرایط برام غیر قابل تحمل چون کنکور هم میدم، چیکار میتونم برا خلاصی از این حس انجام بدم، حتی حوصله خودکشی یا خوابیدن رو هم ندارم، حوصله فکر کردن، انجام دادن، خیلی خستم

4 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران