۳۱
۷۴
خانــم

فیبروم رحم؟

سلام خانم دکتر
بخاطر خونریزی شدید در دوران قاعدگی به پزشک مراجعه کردم.سونو واژینال انجام دادم و گفتن من میوم 3 سانتی متری داخل رحم دارم. 10 تیر عمل میومکتومی هیستروسکوپی واژینال انجام دادم. بعد عمل که پیش دکتر رفتم و شرح عمل و جواب پاتولوژی رو بردم دکتر گفت میوم رو خارج نکردن چون داخل عضله ی دیواره رحم هست و فقط روی میوم رو تراشیدن دیدن خوش خیم هست و خارجش نکردن. بنظر شما با این شرح حال و با خونریزی شدید باید چیکار کنم؟
31 ساله هستم. 5 ساله عروسی کردم و هنوز اقدام به بارداری نکردم و زایمان نداشتم.

بازدید : 101 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران