۳
۱۷/۵
آقــا

گریه های شبانه و تخیلی فکر کردنش؟

باسلام پسر من 3 سالشه از وقتی بدنیا اومده تا دو نیم سالگیش کل شبو گریه کرد نشد یه شبم راحت بخوابه الانم سه روز اینا راحت بخوابه چند هفتش با گریه هست یعنی هر وقت بخوابیم بعدش هر ساعت نهایت دو ساعت بیدار میشه یه روب نیم ساعت کلی گریه میکنه پاهاشو به هم میکوبه خسته میشه بعد دوباره میخوابه هر چقدم سوال کنم بگم چی شده جوابو نمیده اولش بغلمم نمیاد بعد نزدیکای صبح 5 اینا میخوابه دوباره صبح 9اینا بعضی وقتا باز با گریه بیدار میشه طول روزم بخوابه همینه من واقعا به کمگتون نیاز دادم صبرم تموم میشه بعضی وقتا میزنمش خودمم ناراحتم 😔😔
سوال بعدیمم اینه مثلا میخواد شلوار عوض کنه میره اتاق میگه بچه ها یا یکی داره نگاه میکنه یا در اتاقو میبنده میگه بذار نیان یا میگه هاپو میاد وو... در ضمن هیچ وقتم از چیزی نترسوندمش حتی یبارم
با تشکر فراوان از پیچتون

5 پـاسـخ

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک اطفال و کودکان در تهران