روانشناسی کودکان؟

سلام
برادر من حدود 8 سالشه و خیلی لجبازه.کلا رفتارای عجیبی داره.سر و صداهای زیادی میکنه و شبیه فیلم و برنامه کودک های خشنی که هستن یهو شبیهشون با شوخی حمله میکنه یا چنگ میزنه در صورتی که برنامه کودک های خشن یا بازی های خشن انجام نمیده.وقتی هم دعواش میکنیم با وجود کلی تخریب شخصیتی که نکن و شبیه حیواناته بازهم بیشتر انجام میده اصلا هیچ اعتنایی به حرف ها نمیکنه.انگار که کلا غرورش واسش مهم نیست و جوابتا میده یا بدتر حمله میکنه.
میخواستم ببینم چطور باهاش برخورد کنیم تا دست از این کاراش برداره.به مراجعه به روانشناس نیازه؟

6 پـاسـخ

بازدید : 191 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک اطفال و کودکان در تهران