۱۵
۶۷
آقــا

داشتن استرس بیش از حد به همراه تیکهای عصبی و اختلال در خواب؟

سلام و خسته نباشید، پسرم که 15 سالشه در دوران کودکی و با توجه به شرایط خاص کاری که داشتیم با بی میلی خودش مهد کودک بردیم یعنی سه سالگی و متاسفانه بعد از یک هفته اتفاق ناخوشایندی در مهد افتاد و سرش شکست، بالاجبار دیگه مهد نبردیم ولی از همون زمان نوعی حس بی اعتمادی همراه با استرس در او شکل گرفت که به مرور زمان و طی یک دوره مشاوره کمتر شد ولی الان مدتیه که روز به روز استرسش بیشتر شده و تیکهای عصبی و عضلانی به همراه اختلال درخواب شبانه و تا حدودی افسردگی به سراغش اومده یعنی در اصل نسبت به قبل بیشتر شده، سوالم اینه با دارو یا بدون دارو در چه مدت زمانی قابل ریشه کن شدنه
ممنون از پاسخگویی

1 پـاسـخ

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران