۲۴
۵۰
خانــم

مصرف نمک؟

با سلام...ببخشید آقای دکتر چند روز پیش عرض کردم خدمتتون که به شدت نمک مصرف میکنم در حدی که غذام تلخ اما من این جور و به این اندازه مصرف نمک دوست دارم...شما فرمودین معاینه و آزمایش لازمه چون یکی از علائم بیماری ادیسون اشتیاق به نمک هست...
با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم چندین علائم در رابطه با بیماری ادیسون هست که بنده چند نمونه از علائم ها رو دارم...مثلا خستگی،جدیدا به شدت بی قراری رو دارم حتی شب ها از خواب بی دار میشم و یا به سختی خوابم می‌بره دست و پاهام رو به زمین میکوبم تا بی قراری از بین بره و ریزش موی شدید هم دارم...
نگرانم ممکنه بیماری ادیسون‌باشه.

میتونم به پزشک عمومی مراجعه کنم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي(غدد و ريه و روماتيسم و گوارش) در تهران