۱۹
۷۵_۸۰
آقــا

افسردگی و خیال پردازی سیر شدن از زندگی و خواستن مرگ؟

سلام
من از خیلی زمان طولانی افسردگی دارم از زندگی هیچ لذتی نمیگیرم همیشه میخوام بمیرم یه چند بارم خواستم انجام بدم ولی نتونستم از یه طرفم میترسم که بمیرم من وقتایی که ناراحت هستم دست به کارهایی میزنم که نباید بکنم مثل خودارضایی شدید و نمی تونم کنترل گنم در هر مکانی باشم در هر شرایطیی باشم بازم انجام میدم خانوادم یه چیزه کوچولو بهم میگه من خیلی زود یا عصبانی میشم یا هم در حد شدید ناراحت.میخوام دوباره برگردم به زندگی لذت ببرم با خانوادم با کسایی که دوسشون دارم خوب باشم لطفااا اگه میشهه از همینجا کمکم کنید خیلی متشکرم.

1 پـاسـخ

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و مشاوره فردي، زوج درماني، خانواده درماني ، مشاوره پيش از ازدواج در تهران