انگشت کوچک دست چپ و انگشت کناری ان حالت خواب رفتگی دارد و صاف هم نمی شود؟

سلام . چندماه پیش در نوک انگشتان دست چپ احساس گزگز کردم . بعد از حدود یک ماه بجز انگشت کوچک و انگشت کناری ، در سایر انگشتان این حالت از بین رفت . رفته رفته این وضعیت در این دو انگشت شد پیدا کرد و هردو به سمت داخل خم شد . الان قادر به قرار دادن این دو انگشت در یک راستا با سایر انگشتان دست چپ نیستم انگار چیزی انگشت ها را به سمت پایین میکشد و اجازه صاف شدن انها را نمی دهد این وضعیت در انگشت کوچک شدیدتر از انگشت کناری است. انها را لمس هم میکنم سوزن سوزن میشود . این احساس را در لمس سمت چپ کف دست هم دارم
با تشکر

بازدید : 218 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران