پای دیابتی ؟

چند ماهی هست دیابت گرفتم ( شدید نیست )

زیر نظر دکتر دیابتم کنترل هست
دارو مصرف میکنم ،
سر انگشت شست پای چپم اوایل
قرمز کم رنگ میشد و میشه و ناخن شستم رنگش عوض شد ( در واقع از روی هم نشانه آزمایش دادم و متوجه شدم دیابت دارم ) 👈(الان به حالت اول و طبیعی رنگش برگشت )
اوایل درد میکرد ، متوجه شدم عفونت داره با سوزن سوراخ کردم و فشار دادم چرک ازش زد بیرون ، اما خیلی کم ، شدید نبود
چند تا دکتر مراجعه کردم ، و چند ماه انتی بیوتیک مصرف کردم 👈(سیپروفلوکساسین500 و کلیندامایسین(داتیسین)300) و ( پماد موپیروسین 2 درصد)

الان هیچ دردی نداره
اما حمام که میرم یا رطوبت و آب بهش میخوره ، سر انگشت شست پای چپم ، یک قسمت کوچک سفید مثل اینکه چرک زیرش خشک شده باشه ، ظاهر میشه

یا اینکه کفش می‌پوشم کف پام داغ می‌کنه و گرم میشه قرمزی سر انگشت شستم ( همون انگشت شست پای چپم فقط ) بیشتر میشه و اون سفیدی کوچک ظاهر میشه میترسم مدت زیاد کفش بپوشم

اوایل فکر میکردم ناخن رفته تو گوشت پام ، متخصص ارتوپدی هم رفتم ، ناخن پام را هم تا پایین چیدم
اما مشکل از این نبود ،
بخاطر دیابت بود که رنگ ناخن تیره و انگشتم التهاب پیدا کرده بود، چند تا متخصص داخلی هم رفتم ، اما کامل این مشکلم برطرف نشده

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران