پدرم احتمالا فستیول و احتمالا ابسه بین بیضه و مقعد ترکیده داره ؟

با سلام خدمت شما ....سوال من اینه که پدرم یه چند وقتیه بود که همورویید داشت این اواخر به گفته خودش یه سری ابسه های ریزی به وجود میومد که خودش با انگشت اونا رو میترکوند ، بعدشم که تب و لرز گرفت و رفتیم پیش یه جراح عمومی گفتن که احتمالا یه فیستول ایجاد شده و ابسه نسبتا بزرگی در ناحیه پرینه بین بیضه و مقعدش ایجاد شد که گفتش میبایست برید پیش جراح کولورکتال به اسم جناب دکتر نوید پور و انتی بیوتیک خوراکی هم نوشتن براش ، ...الان ابسه ترکیده و چرک و مایع از ناحیه مقعد نشت میکنه ...الان چکار کنیم لطفا؟؟؟

بازدید : 101 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کولورکتال (روده و مقعد) در تهران