قرص اهن فروفورت؟

سلام دكتر زنان برای مادرم این قرص رو نوشت كه بصورت روزانه باید بخوره میخواستم بپرسم میشه منم به جای قرص های اهن معمولی مثلا هرچند روز یك بار از این قرص بخورم چون اسید فولیك هم داره و بنظرم بهتره

2 پـاسـخ

  • باسلام:
    بله ميتوانيداستفاده کنيد.ازنظرمدت زمان مصرف هم بايدباآزمايش هايي،آهن خونتان وذخايرآن دربدنتان بررسي وتعدادقرص ياکپسول ومدت استفاده راتعيين کرد.فعلا تحت هرشرايطي به غيرازبيماري کليوي ياکبدي ياقلبي وحساسيت هاي شديدبه عامل مشخص يانامشخص خوردن روزانه يک عددبراي شماتا3ماه آينده مشکلي ندارد.اگربراي شمابراي درمان قرص آهن تجويزشده است ميتوانيدبه جاي هريک قرص آهن يک قرص ياکپسول فروفورت استفاده کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران